donderdag 21 december 2017

Een hartverwarmende dag!

Donderdag trokken we met een aantal klassen richting Puyenbroeck. Daar gaat dit jaar de Warmste week door.
We trokken ernaar toe om ook daar onze actie mee te delen en te laten weten wat dat heeft opgebracht voor het goede doel! Dat is trouwens niet niets: Samen konden we met onze school 600 euro aan het goede doel : VZW Uilenspel schenken.

De rit naar daar duurde wel wat. We namen eerst de bus naar het station en daar een bus richting Wachtebeke. Eenmaal daar trokken we naar het Music For Life-eiland.
Daar was een radiopresentatrice radio aan het maken. Er stond ook een camera gericht naar het publiek en zo kwam het dat ook wij af en toe eens op televisie kwamen!
Annabel werd ook geïnterviewed door iemand van Iedereen Beroemd! Misschien zien we haar dan nog eens extra verschijnen volgende week op de tv!

Rond 13 uur werd een groepje van de school geïnterviewed door een Studio Brussel presentator. De kinderen legden heel mooi uit wat we als school deden en welk goed doel we gingen steunen. Het filmpje dat daar is opgenomen is hieronder te bekijken!
Wij zijn als school alvast bijzonder fier op al onze kinderen!


Enkele kinderen verschenen op de grote televisie. Er zat wat vertraging op de beelden. Een minuutje later waren die beelden dan in alle huiskamers te zien.


Enkele sfeerfoto's:


Dit geitje mocht ook eens op stap :-)

Hier zie je de interviewer van Iedereen Beroemd aan het werk. Hij interviewed Annabel over wat we doen in Puyenbroeck.
Deze vlam gaat aan wanneer er iemand komt vertellen over zijn actie. Wanneer vermeld wordt hoeveel geld dit opgebracht heeft, duwt de presentator op de knop en komt er een vlam tevoorschijn!


Hier kan je dit eens bekijken: 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten